Media

Kauneudesta naisen ilmestyy kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2017. Kirja kertoo, mitä naisen kauneus on, ja mikä tekee naisesta kauniin. Se sisältää sata runollista kuvausta naisen kauneudesta ja pitkän esseen, joka määrittelee kauneuden uudella tavalla. Kirja avaa aivan uuden näkökulman naisen kauneuteen.

Teos: Kauneudesta naisen
Kirjailija: Janne Ruokonen
ISBN: 9789529383955
Formaatti: 87 siv., sidottu
Hinta: 21,90 €
Julkaisu: 3/2017
Kustantaja: omakustanne
Jakelu, painettu: Myllylahti, www.myllylahti.fi
Jakelu, sähköinen: maksuton e-kirja

Janne Ruokonen on aiemmin kirjoittanut  yritysten päättäjille ja asiantuntijoille suunnatun kirjan Nopeammin! (Talentum 2009) ja yhdessä taiteilija Kaija Juurikkalan kanssa intuitiota käsittelevän kirjan Askeleita: Intuition mestarikurssi (Like 2012).  Kirjojen painos on loppunut.

Kuvapankki

Otteita kirja-arvioista

Tähän tulee otteita kirja-arvosteluista ja kirjaa käsittelevistä jutuista

Yhteydenotot, kirjapalaute ja esiintyminen

Olet tervetullut lähettämään viestin ja palautetta sähköpostiosoitteeseeni. En voi taata, että vastaan kaikkiin viesteihin. Voit ottaa yhteyttä:

Teen seminaareissa ja yritystilaisuuksissa valikoiden puhujakeikkoja. Teemana on kauneus eri muodoissaan. Veloitan esiintymisistä palkkion.

Lataa kirja maksutta

Lataa maksuton Kauneudesta naisen –kirjan sähköinen versio. Myös sähköistä kirjaa koskee tekijänoikeus ja kaikki muokkaaminen on kielletty sähköisen version tekijänoikeuksissa.